Beyond Bruegel

“BEYOND BRUEGEL” is een innovatieve kunstbeleving op de Kunstberg in het centrum van Brussel.

 

De werken van de Vlaamse Meester Pieter Bruegel de Oude worden dankzij immersieve projecties uitvergroot. In verschillende ruimtes kan je je als bezoeker inleven in de stijl en het oeuvre van de schilder.
Vervolgens word je ondergedompeld in een 360-graden projectie en waan je je ín de wondere wereld van de meester. Zijn kunstwerken lijken wel tot leven te komen en je wandelt er door de landschappen die hem inspireerden.
De tentoonstelling eindigt in Plein Publiek, waar je Duvel van ’t vat drinkt en de chef Vlaamse klassiekers in een hip jasje op tafel tovert.

“Pieter den Drol”

 

 

Dank aan BILL.

Details en animatie.

 

 

Kunstberg, Brussel.
Open van dinsdag tem zondag van 10u tot 19u.

%d bloggers liken dit: